0

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Άρη, κέρδισε… μόνο με 2-0 και είχε πολλούς διακριθέντες από τη μέση και μπροστά.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι    7
Σταθερός στο παιχνίδι του ο Πολωνός πορτιέρο. Μετά τη μαγική του εμφάνιση στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και έδωσε σιγουριά στα μετόπισθεν των Πρασίνων. Σωστές τοποθετήσεις, χωρίς λάθη και ρίσκα.

Γιάννης Κώτσιρας    7
Παίζει ασταμάτητα ο Έλληνας άσος, αυτή τη φορά επέστρεψε στη φυσική του θέση. Με την καταπόνηση που έχει υποστεί, ήταν λογικό να μην πάρει τις κούρσες προηγούμενων αγώνων. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος όμως, ενώ στο φινάλε βγήκε και κάποιες φορές μπροστά.

Βίτορ Ούγκο    6
Βασικός ο Βραζιλιάνος στόπερ. “Μπλέχτηκαν” σε κάποιες φάσεις με τον Ακαϊντίν στα μαρκαρίσματα και επιτράπηκε στον Άρη να απειλήσει 2-3 φορές, αλλά σε γενικότερο επίπεδο, δεν ήταν κακός.

Σαμέτ Ακαϊντίν    6
Πήρε φανέλα βασικού μετά από κάποιο καιρό και μπορεί να μην πρόσφερε τη σιγουριά που θα ήθελε ο Τερίμ, αλλά απέφυγε και τα μεγάλα λάθη. Προσπάθησε να βγαίνει πρώτος στην μπάλα και έμπαινε δυνατά σε όλες τις φάσεις.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς    6
Έχει καταπονηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και παίζει ασταμάτητα. Αυτό βγαίνει στο παιχνίδι του, παρά ταύτα στάθηκε αξιοπρεπώς και προσπάθησε να κρατήσει τη θέση του χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα.

Κάρλος Ζέκα    8
Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, τόσο ανασταλτικά, όσο και μπροστά. Έκοβε, “έραβε”, έτρεχε ακατάπαυστα. Παραλίγο να πιστωθεί και ασίστ, αλλά η προσπάθεια του Ιωαννίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Άνταμ Τσέριν    7
Επέστρεψε στην ενδεκάδα των Πρασίνων και… φάνηκε. Πολύ μεστό παιχνίδι από τον Σλοβένο χαφ, πάντα σε σωστή θέση, ελάχιστα λάθη, έβγαζε σωστά την μπάλα μπροστά.

Τάσος Μπακασέτας    8
Πολύ καλό ματς από τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Δεύτερο γκολ με τον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας το σκορ με το καλημέρα. Γενικότερα όμως ορεξάτος, πολύ συμμετοχικός και με καλές συνεργασίες

Μπερνάρ    7
Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του και ομόρφυνε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Στο πολύ δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού είχε μία τρομερή ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Γενικότερα “μέσα” στο παιχνίδι με καλές εμπνεύσεις.

Σεμπάστιαν Παλάσιος    8
Καλή εμφάνιση και από τον Αργεντινό εξτρέμ. Είχε την ασίστ στο 1-0 των Πρασίνων. Αρκετές επικίνδυνες κούρσες ταλαιπωρώντας τους

Φώτης Ιωαννίδης    8
Ο… παλιός καλός Ιωαννίδης. Μπήκε από την αρχή φουριόζος ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού. Είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ με την κίνησή του. Έδωσε ένα πάρε-βάλε στον Μπακασέτα που χάθηκε. Σκόραρε στο β’ με πέναλτι. Γεμάτη εμφάνιση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αντράζ Σπόραρ    –
Πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε και δεν φάνηκε στα 12-13 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ντάνιελ Μαντσίνι 6
Όταν μπήκε στο ματς στο 80′ ο Παναθηναϊκός κέρδιζε ήδη 2-0 και το παιχνίδι “έσβηνε”. Ήταν ορεξάτος πάντως και πήρε κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Γουίλιαν Αράο 6
Μπήκε αλλαγή στο 80′. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, με την μπάλα να διώχνεται στη γραμμή από την άμυνα του Άρη, αλλά πήρε και μία εντελώς αχρείαστη κίτρινη.

Δημήτρης Λημνιός –
Πέρασε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.

Τόνι Βιλένα –
Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής και την νίκη του Παναθηναϊκού

Previous article

Τα γκολ Μπακασέτα-Ιωαννίδη και όχι μόνο: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Άρης (Vid)

Next article

You may also like