0

Ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως ο Άρης αδικήθηκε από τον διαιτητή στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Άκη Μάντζιο να τονίζει πως η ομάδα του αδικήθηκε από τον διαιτητή ενώ σημείωσε πως αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Το πρώτο 20λεπτο αδικεί τη συνολική προσπάθειά μας γιατί σ’ αυτό το διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πολλές φάσεις πέραν του γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, μας αδίκησε και ο διαιτητής και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Συμβαίνει πάντα.

Υπάρχουν πολλές λανθασμένες αποφάσεις, σαν το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε η φάση η οποία καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού”.

Για την αντίδραση της ομάδας του:

“Μετά το εικοσάλεπτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που κάναμε για να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης. Προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και ουσιαστικά πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα”.

 

Τερίμ: «Απόλαυσα το παιχνίδι από τον πάγκο – Ζήτησα από τον Κώτσιρα να θυσιαστεί»

Previous article

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής και την νίκη του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.