0

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε πάνω στον Αθηναϊκό για την ήττα στο ΣΕΦ, καθώς τον νίκησε με σκορ 106-42, όντας σε ασύλληπτη κατάσταση από την αρχή μέχρι το τέλος!

Τα… σπασμένα του Παναθηναϊκού πλήρωσε ο Αθηναϊκός!

Οι «πράσινες» έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και επικράτησαν του ουραγού με το ασύλληπτο 106-42 σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, ισοβαθμώντας πλέον στην κορυφή με τις «ερυθρόλευκες», που έχουν το πάνω χέρι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός από νωρίς και ξέφυγε με +18 (29-11) από την πρώτη περίοδο, ενώ διαρκώς ανέβαζε τη διαφορά, η οποία θα μπορούσε να είχε ανέβει ακόμη περισσότερο αν οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη δεν έβγαζαν το πόδι από το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τις γηπεδούχες, ξεχώρισε η Αλέιν με 23 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες, συγκεντρώνοντας 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Από κοντά και η Πηνελόπη Παυλοπούλου με 23 πόντους και 5/7 τρίποντα, ενώ καλή εμφάνιση με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ έκανε η Αντριάνα Τσβίτκοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 29-11, 59-22, 83-33, 106-42

Γκολ, αποθέωση και… αγκαλιές: Η παρακάμερα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Previous article

Εναντίον του Άρη ήταν η 800ή εντός έδρας νίκη στη Super League!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.