0

Υπάρχει εξήγηση για την καλή εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Άρη.

Μετά από τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που δεν ήταν αυτός που έπρεπε, ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά καλή εικόνα απέναντι στον Άρη.

Πραγματοποίησε μετά από καιρό καλή εμφάνιση και ήταν εμφανώς ανώτερος του αντιπάλου του. Το αποτέλεσμα σε αυτό τον αγώνα ήταν το παν. Ωστόσο, έγινε και κάτι ακόμη σημαντικό. Έβγαλε φρεσκάδα και είχε τρεξίματα το «τριφύλλι».

Οι χαφ είναι κομβικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και εκεί πονούσε ο Παναθηναϊκός στα προηγούμενα ματς. Έπαιξαν ρόλο σε αυτό και οι απουσίες.

Ειδικά ένας έλειψε πολύ. Ο λόγος για τον Τσέριν, ο οποίος αλλάζει όλη την ομάδα του όταν είναι καλά. Ακόμη και φέτος, που λόγω κάποιων τραυματισμών δεν βγάζει την περσινή σταθερότητα, είναι βαρόμετρο. Δεν είναι τυχαίο που είχε αγωνιστεί τόσο στο 2-0 με τον Ολυμπιακό όσο και στο 0-1 με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Αμέσως μετά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Έχασε τα ματς με Λαμία, Κηφισιά και ενδιάμεσα τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα ήταν εμφανές όσο έλειπε.

Με τον Τσέριν καλά και τον Ζέκα να είναι επίσης ορεξάτος απέναντι στον Άρη, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε. Έκλεβε μπάλες, πήρε τις μάχες στη μεσαία γραμμή και τα υπόλοιπα έγιναν πιο εύκολα. Τέλος, ήταν σημαντικό το ότι επέστρεψαν στα γκολ οι Ιωαννίδης και Μπακασέτας κυρίως για την ψυχολογία τους.

Οι Ιταλοί βάζουν τον Παναθηναϊκό Aktor ξανά στο κόλπο για Σενγκέλια!

Previous article

Το λάθος με τον Αράο και το κομβικό δίδυμο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.