0

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε ευδιάθετος έπειτα από το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε… κέφια στο flash interview έπειτα από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, υποστηρίζοντας ότι οι δύο εβδομάδες μακριά από τους παίκτες του λόγω εθνικών ομάδων έκαναν… καλό.

“Οι παίκτες για δύο εβδομάδες ήταν σε διάλειμμα. Δεν τους είδα, γιατί κι εγώ έλειπα. Βρεθήκαμε χθες στη Μαδρίτη και ίσως είναι καλύτερα, ίσως πρέπει να κάνουμε έτσι και να μην βλεπόμαστε για λίγο. Αστειεύομαι. Κάναμε καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια”.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα:Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τη θέση μας στην κατάταξη. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ήταν φανταστική η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, μετά από μία περίοδο που ήταν τραυματίας. Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, με τον τρόπο που ελέγχει το παιχνίδι, που σκοράρει, που μοιράζει ασίστ. Παίξαμε καλή άμυνα”.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 86-97: Θρίαμβος τετράδας και διπλό στη Μαδρίτη μετά από 11 χρόνια!

Previous article

Ο Λεσόρ διέλυσε τους μερένγκες και πέτυχε career high σε πόντους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.