0

Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο δεν θα παίξουν στην Κρήτη και ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να επιλέξει τους αντικαταστάτες τους, από τους Ακαϊντίν, Σένκεφελντ και Ούγκο. Για τους οποίους η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συνιστά μία μεγάλη ευκαιρία.

Ο Φατίχ Τερίμ νιωθει μεγαλύτερη ασφάλεια για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, όταν χρησιμοποιεί το δίδυμο των Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο. Αυτοί οι δύο παίκτες συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά σε αυτό το τάιμινγκ και έχουν ταιριάξει ο ένας με τον άλλο. Καλύτερα από κάθε άλλο ντουέτο ή όταν ο ένας εκ των δύο παίζει με άλλο παρτενέρ.

Δυστυχώς για τον Τερίμ, κανένας εκ των δύο δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Ο Γεντβάι είναι τραυματίας και ίσως να προλάβει την πρεμιέρα των Play Offs και ο Αράο είναι τιμωρημένος επειδή συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Χωρίς τον Κροάτη και τον Βραζιλιάνο, ο Τούρκος προπονητής χρειάζεται ένα άλλο δίδυμο. Στη διάθεση του είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο. Οι δύο τελευταίοι έπαιξαν μαζί στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί του Άρη και ο αρχηγός της ομάδας εξέτισε την ποινή του.

Στη θεωρία, ο Τερίμ αναμένεται να εμπιστευτεί τους Ακαϊντίν και Ούγκο. Δύο κεντρικούς αμυντικούς που επέλεξε ο ίδιος και οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε αρκετά ματς. Αν και όχι χωρίς να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες και προβλήματα.

Από την άλλη, ο Σένκεφελντ προέρχεται από την αποβολή του στην ισοπαλία με την Κηφισιά. Εκεί που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν μοιραίος και μόλις αποβλήθηκε, άλλαξε το ρου της αναμέτρησης. Κατά συνέπεια, είναι ένα ζήτημα εάν ο Τερίμ θα εμπιστευτεί αμέσως τον Ολλανδό άσο ή θα καταφύγει στην… πεπατημένη.

Όπως και να έχει, ο Τερίμ καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Από την άλλη, οι στόπερ που θα παίξουν βασικοί, έχουν το κίνητρο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και να αποδείξουν την αξία τους. Γιατί την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην ατμόσφαιρα αιωρούταν μία ανησυχία κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε κοντά στην περιοχή του Ντραγκόβσκι.

Το πρόγραμμα μέχρι τέλους που του φέρνει το πλεονέκτημα έδρας!

Previous article

Αυτά είναι τα μπάτζετ των ομάδων της Euroleague – Η θέση που είναι ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.