0

Ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητές του να στεφθεί πρωταθλητής, παρά τις ισοπαλίες με την Κηφισιά και τη Λαμία.

Σαφώς το έργο του δυσκόλεψε, αφού κυνηγά δύο αντιπάλους που προπορεύονται, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η καταδίωξη έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, γιατί πρέπει να χάσουν βαθμούς δύο και όχι ένας…

Από την άλλη, δεν νιώθει σίγουρος για το μίνιμουμ: τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και, μετά την απόφαση του CAS, απέχει μόνο έναν βαθμό. Άρα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να προσπεράσει, εφόσον δεν έχει και εκείνος στραβοπάτημα.

Συνεπώς, η πίεση για το Τριφύλλι είναι από δύο κατευθύνσεις. Οι Πράσινοι πίστευαν ότι είχαν… ξεμπλέξει με τον «αιώνιο» αντίπαλο όταν τον νίκησαν στο «Απ. Νικολαΐδης» και αύξησαν την απόσταση. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι αντεπιτέθηκαν και τα πράγματα είναι πλέον διαφορετικά.

Είναι, λοιπόν, το κατάλληλο τάιμινγκ ώστε στον Παναθηναϊκό να δείξουν ότι αντέχουν να αντιδράσουν. Αρχίζοντας από το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.

Καλμαζίδης: «Παίζουμε έναν τίτλο την άλλη εβδομάδα, είμαστε πολύ προβληματισμένοι»

Previous article

Σκόραρε ξανά με τη Χετάφε ο «πράσινος» Μαξίμοβιτς! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.