0

Ο Ολυμπιακός πήγε στο CAS, γιατί δεν του άρεσε ούτε η πρωτόδικη απόφαση, ούτε η ετυμηγορία για την έφεσή του. Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω της κροτίδας που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ και του δημιούργησε πρόβλημα στην ακοή.

Πλέον και το CAS αποφάσισε πως σωστά σταμάτησε ο αγώνας, καλά έκανε και δεν ξαναβγήκε στο χορτάρι ο Παναθηναϊκός, όντως υπήρχε τραυματισμός του Χουάνκαρ, είναι έγκυρες οι γνωματεύσεις των γιατρών και των νοσοκομείων για την κατάσταση του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι τελείωσε δικαστικά κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού να δικαιωθεί. Θεωρώντας και εκφράζοντας στις αίθουσες την πεποίθησή του πως ο Χουάνκαρ δεν τραυματίστηκε ποτέ. Το κακό είναι πως δεν σταμάτησε εκεί.

Η πλευρά της ομάδας του λιμανιού, επικοινωνιακά σπίλωσε την υπόληψη του ποδοσφαιριστή και όχι μόνο. Κανείς δεν ξεχνά τις αναφορές για την δικαστή του πειθαρχικού οργάνου, κανείς δεν ξεχνά τη στάση για το «Υγεία» και το «Metropolitan». Θίγοντας ανοιχτά και στοχοποιώντας επιστήμονες και επαγγελματίες.

Ειδικά με τον Χουάνκαρ, το πράγμα ξέφυγε τελείως. Μέχρι και… χιουμοριστικά άφηναν να εννοηθεί πως δεν τραυματίστηκε ποτέ, τη στιγμή που ο Ισπανός έχανε αγώνες για εβδομάδες ολόκληρες.

Τώρα τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο Χουάνκαρ απέναντι σε όλους αυτούς; Το πιο απλό θα ήταν να τους… κυνηγήσει μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Τρεις φορές δικαιώθηκε δικαστικά τόσο αυτός όσο και η ομάδα του. Δεν αμφισβητείται από κανέναν λοιπόν, το πρόβλημα που αντιμετώπισε και οδήγησε στη σωστή διακοπή του αγώνα εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ακόμη και ο βαθμός που πήρε πίσω η ομάδα του λιμανιού, οφείλεται στη βοήθειά της -άργησε αρκετές μέρες και ήρθε υπό την πίεση της κοινής γνώμης- να βρεθεί ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα. Κάτι στο οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο CAS και συνολικά στον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Θυμηθείτε απλά πως η Euroleague δεν κάλεσε καν σε απολογία τον Ολυμπιακό, παρότι οπαδός του έκανε ρατσιστική επίθεση σε διαιτητή. Όμως η στάση της ομάδας να του απαγορεύσει την είσοδο στο ΣΕΦ, επιβραβεύτηκε με αυτό τον τρόπο.

Ο Χουάνκαρ λοιπόν, πρέπει να πάρει όλα αυτά τα στοιχεία που είδε το πειθαρχικό της λίγκας, η εφέσεων και το CAS, δικαιώνοντας όσα έγιναν στο Φάληρο.

Μαζί να πάρει τις αναφορές για «Καραϊσκάκη απ’ τα παλιά», τις δικαιολογίες πως… δεν έγινε και τίποτα, αριστερός μπακ αναπληρωματικός ήταν, μέχρι και τις ύβρεις στη Λεωφόρο. Μαζί με όλα τα δημοσιεύματα που τον αμφισβήτησαν και τον λοιδόρησαν ανοιχτά.

Μπας και καταλάβουν επιτέλους, πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω απ’ το συμφέρον τους. Δικαίωμά τους να το υπερασπίζονται, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα όμως, να μειώνουν ανθρώπους, να θίγουν και να σπιλώνουν υπολήψεις επαγγελματιών.

Να τα… απλώσει σε ένα ωραίο δελτίο τύπου και να το μοιράσει στον ελληνικό και ισπανικό Τύπο μαζί με όλες τις σχετικές εικόνες. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ένας πανευρωπαϊκός διασυρμός αρκεί για να εξηγήσει σε όλους πολύ παραστατικά τα πάντα…

 

Διήμερο ρεπό Τερίμ στους παίκτες!!

Previous article

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Ντουμιτρέσκου: «Αγάπησε βαθιά τον σύλλογο, θα μείνει αξέχαστη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.