0

Δεν χάνει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του και συνεχίζει στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Εύνικο, στο κλειστό ”Παύλος Γιαννακόπουλος” για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά από την αρχή, και δυσκολεύαν ο ένας τον άλλο. Το τριφύλλι δεν μπόρεσε να βρει αρκετή δημιουργία από την Αλέιν, αφού Μπέρκαμ (του Εύνικου) κατάφερε να παίξει τρομερή άμυνα. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, ξεκλείδωσε την ρακέτα με την Σωτηρίου, και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 22-11.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιο παραγωγικό και για τις δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, μπήκε πολύ καλύτερα, ως αποτέλεσμα να φτάσει την διαφορά του στους 20 πόντους. Έπειτα από διαδοχικά καλάθια της Σταμολάμπρου και της Τζόουνς. Μάλιστα οι ”πράσινες” κατάφεραν να κρατήσου τον Εύνικο άποντο για σχεδόν 5.30 λεπτά! Από την άλλη οι φιλοξενούμενες μετά τα 5.30 λεπτά, κατάφερναν να ξανά βρουν ρυθμό και να σκοράρουν 18 πόντους. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 47-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Παναθηναϊκό. Οι ”πράσινες” δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό επιθετικά με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έκανε πολλά λάθη στο ένα μισό του γηπέδου. Και Εύνικος το εκμεταλλεύτηκε. Ως αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσουν την διαφορά μέχρι και τους 10. Το δεκάλεπτο όμως έληξε με σκορ 65-47.

Το τέταρτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως και το τρίτο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει στην μπασκέτα του Εύνικου. Αφού οι φιλοξενούμενες παίζανε πολύ σκληρή άμυνα. Όμως η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη δεν έχασε την ψυχραιμία και μέσα από την σταθερή άμυνα, κατάφερε να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας. Εν τέλη οι ”πράσινες” κέρδισαν μέσα στο σπίτι τους με σκορ 89-65

 

Οι πληγές των απουσιών στην άμυνα και η επιφυλακή των 4 λόγω καρτών

Previous article

«Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Χεζόνια! – Το όνειρο του ΠΑΟ για κάτω από το καλάθι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.