0

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, σε συνδυασμό με τα φθηνά λάθη στην άμυνα, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ, με κορυφαίο τον Μπερνάρ.

 

Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι    7
Δέχτηκε δύο γκολ, αλλά δεν έφερε ευθύνη σε κανένα. Στο πέναλτι μάλιστα παραλίγο να το βγάλει, ακουμπώντας την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Κατά τα άλλα, είχε σωστές θέσεις και δεν έκανε λάθη.

Γιώργος Βαγιαννίδης    6
Χαμηλή πτήση από τον νεαρό δεξιό μπακ. Με πολλά ανεβάσματα μεν, αλλά δίχως ουσία στο παιχνίδι του, κάνοντας συνεχώς λάθος επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σαμέτ Ακαϊντίν    5
Ο χειρότερος της αμυντικής τετράδας του Παναθηναϊκού. Τραγική η αντίδρασή του στο 1-0 του ΟΦΗ, χάνοντας τον σκόρερ Χιμένεθ. Κατά τα λοιπά δεν έδειξε αρκετές φορές “βαρύς” στις αντιδράσεις του, είχε όμως και μία σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει.

Βίτορ Ούγκο    7
Ο κορυφαίος της “πράσινης” οπισθοφυλακής. Προσπάθησε να καλύπτει και τις αστοχίες του Ακαϊντίν. Μπορεί η ταχύτητα να μην είναι το μεγαλύτερο προσόν του, όμως έπαιξε με την εμπειρία του και είχε πολλές σημαντικές επεμβάσεις.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    6
Δεν εντυπωσίασε μεν, αλλά δεν έκανε και το μεγάλο λάθος. Όπως έχουμε ξαναπεί όμως, έχει το ελαφρυντικό ότι παίζει ασταμάτητα, ελλείψει του τραυματία Χουάνκαρ και είναι λογικό να κουβαλάει κούραση.

Κάρλος Ζέκα    6
Ήταν ο γνωστός Ζέκα, με πάρα πολλά τρεξίματα, αν και δεν έπιασε τα στάνταρ του προηγούμενου αγώνα με τον Άρη. Στο 71′ έγινε αλλαγή.

Άνταμ Τσέριν    7
Αρκετά καλός, αλλά και μοιραίος για τον Παναθηναϊκό, με το “χαζό” πέναλτι στον Γκλάζερ. Περισσότερο το κερδίζει μεν ο αντίπαλός του, αλλά δίνει δικαίωμα κι ο ίδιος με την κίνησή του. Κατά τα άλλα έδωσε πολλές βοήθειες σε άμυνα κι επίθεση, βάζοντας πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του.

Τάσος Μπακασέτας    6
Σε ρηχά νερά ο διεθνής άσος. Δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι. Ελάχιστες οι βοήθειες που έδωσε επιθετικά. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία του μάλιστα στο β’ μέρος, έκανε κάκιστο σουτ από πλεονεκτική θέση για να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Μπερνάρ    9
Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο τον τελευταίο καιρό. Δεδομένα ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ των Πρασίνων. Έβγαλε άλλη μία φορά τετ α τετ τον Ιωαννίδη. Ό,τι καλό επιθετικά ξεκινούσε από τα πόδια του.

Σεμπάστιαν Παλάσιος    6
Υστέρησε σε σχέση με τους υπόλοιπους της επιθετικής τριάδας, αλλά το πάλεψε πολύ. Απείλησε δύο φορές την άμυνα του ΟΦΗ, αλλά έχει κάνει σίγουρα καλύτερα παιχνίδια.

Φώτης Ιωαννίδης    8
Δεύτερο σερί ματς που σκοράρει το πρώτο “κανόνι” του Παναθηναϊκού, φτάνοντας τα 17 γκολ στη σεζόν και 9 στο πρωτάθλημα. Γενικώς πολύ κινητικός, δείχνοντας να έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αντράζ Σπόραρ    8
Μπήκε αλλαγή στο 71′ και στο 83′ ισοφάρισε σε 2-2, στιγμές μετά το 2-1 των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα είχε κι άλλη ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή. Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά παραπάνω από τον παίκτη που έρχεται από τον πάγκο.

Ντάνιελ Μαντσίνι    7
Πιστώνεται την ασίστ στο 2-2 του Παναθηναϊκού. Έδωσε γενικά πνοή με την είσοδό του στο ματς στο τελευταίο 20λεπτο. Θετική η παρουσία του.

Γιάννης Κώτσιρας    6
Μετά από καιρό πήρε ανάσες και ήρθε από τον πάγκο στο 71′. Δεν έκανε κάτι το εξεζητημένο, κράτησε σωστά τη θέση του, απέφυγε τα λάθη.

Τα highlights της ισοπαλίας στο Ηράκλειο (Vid)

Previous article

Νικολογιάννης: «Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός – Απορώ με Παπαπέτρου, δεν υπάρχει επαφή του Τσέριν στη φάση του πέναλτι»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.