0

Η ΕΠΟ θέλει ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει σε έδρα κοινής αποδοχής, με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του μεταξύ του Άρη και του Παναιτωλικού, καθώς οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 0-1 στο πρώτο ματς.

Επίσης, η επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προτείνει τη διεξαγωγή του τελικού με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο φιναλίστ για την έδρα.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το ματς θα διεξαχθεί είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, είτε στον Βόλο σε περίπτωση αρνητικής αντίδρασης από τη μία από τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών, καθώς ο Μπέος δεν είναι πρόθυμος να ανοίξει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού.

Παρά ταύτα, είναι απίθανο να υπάρξει αρνητική αντίδραση για τη διεξαγωγή του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς και οι δύο ομάδες επιθυμούν τη στήριξη των οπαδών τους σε αυτό τον σημαντικό αγώνα που κρίνει τον τίτλο.

Ο Τερίμ τον έκανε αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα!

Previous article

Πράσινο μήνυμα ανασύνταξης: «Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει συμβιβασμούς, σηκώνεται από τα δύσκολα και κερδίζει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.