0

Ο Tάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει τον τίτλο, τόνισε πως ίσως χρειαστεί 25 βαθμούς στα playoffs και «θυμήθηκε» τον Τζούριτσιτς.

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρχει μέση κατάσταση για τον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playoffs έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Tάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες σε προπονήσεις αύριο, είχαμε και την κλήρωση των playoffs που αν την δούμε ψυχρά θα πούμε ότι είναι φωτιά. Είναι η δυσκολότερη από όλες αλλά, η άποψη μου είναι ότι, μετά από αυτά που έκανε στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, περιμένεις στα playoffs μια τελευταία ευκαιρία για να επανέλθει στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση είτε μετά την 4η αγωνιστική θα έχει μπει για τα καλά, είτε θα είναι πολύ πίσω και θα μιλάμε για τυπική διαδικασία. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει μέση κατάσταση, θέλει μίνιμουμ 7 βαθμούς. Δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει ήττα. Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως τα κατάφερε, είναι ότι κυνηγάει τρεις ομάδες, μοιάζει με βουνό. Είναι τελικός με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να μην του κάνει και η ισοπαλία», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως πέρυσι η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα με 83 βαθμούς και το «τριφύλλι» είχε 78, ενώ αυτή την στιγμή έχει 56, πρέπει να πάρει δηλαδή τους 25 από τους 30 φετινούς διαθέσιμους πόντους και άρα να κάνει πολύ καλύτερα playoffs.

Ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Σένκεφελντ είναι καλά και είναι πιθανό να τον δούμε ως δίδυμο με τον Αράο στα στόπερ του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι, αφού ο Γεντβάι θα είναι έτοιμος οριακά για την 2η αγωνιστική, ενώ γυρίζει και ο Χουάνκαρ.

Και μνημόνευσε το τρομερό πρώτο ημίχρονο του Τζούριτσιτς στο 1-1 των «πράσινων» με τους Πειραιώτες και το διακοπέν ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η Ρούξι κέρδισε την αθανασία

Previous article

Αν ήταν όλοι σαν τον Μπερνάρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.