0

Έγινε θέμα στην Τουρκία ο Τερίμ!

Μετά την τραγική διαιτησία με τον ΟΦΗ, ο Φατίχ Τερίμ είχε πει αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίξαμε πολύ καλά. Μετά δείξαμε τον χαρακτήρα μας και παίξαμε καλύτερα. Βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Παλάσιος. Χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε. Από τη μέρα που έχω έρθει δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Αυτό που θέλω να πω ότι μόνο στο πέναλτι το ματς καθυστέρησε 5 λεπτά.

Πέντε αλλαγές έκανε ο ΟΦΗ, τρεις εμείς, υπήρχαν τραυματίες και είχαμε μόνο 7 λεπτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Άσχετα αν παίζουμε καλά ή όχι. Αν δεν είμαστε καλοί θα το κοιτάξουμε εμείς. Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR, που είναι ο διαιτητής;

Εγώ δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε πόντους, αλλά θέλουμε να παίζουμε μπάλα. Πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που θέλουν να παίζουν όχι αυτές που θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς δε θέλουμε να ψάχνουμε αν ήταν φάουλ ή όχι. Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε».

 

Οι δηλώσεις αυτές λοιπόν του Τερίμ για τη διαιτησία, έγιναν πρώτο θέμα σε αθλητικές ιστοσελίδες στην Τουρκία, με την «sabah.com.tr» να αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της πως «ο Φατίχ Τερίμ βίωσε σοκ στην Ελλάδα! Επαναστάτησε για το VAR…».

Από την άλλη, η «yenisafak.com» στάθηκε στην ατάκα του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία και συγκεκριμένα, στην επισήμανση του Τερίμ ότι «στο βόλεϊ έχω δει αυτό που έγινε στο τέλος, λίγες οι καθυστερήσεις».



Πηγή: Sportal.gr

Τεράστια ζήτηση τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν, προβλέπεται… ρεκόρ κόντρα στους Γάλλους!

Previous article

Με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης για παίκτες, προπονητή, διοίκηση για το πρωτάθλημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.