0

Η “δυνατή” ομιλία του Φατίχ Τερίμ προς τους ποδοσφαιριστές του, η πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στα playoffs και ο αγώνας δρόμου του Χουάνκαρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ισοπαλία της περασμένης Κυριακής (3/3) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-2), που συμπλήρωσε την… τριάδα της “ζημιάς” με τις “γκέλες” κόντρα σε Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1) στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ρίχνοντας για πρώτη φορά την τελευταία διετία τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση και στο -4 απ’ την κορυφή, “βάρυνε” πολύ το κλίμα και τη διάθεση στα αποδυτήρια του “τριφυλλιού”.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν άλλαξε το αρχικό πλάνο για διήμερο ρεπό, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να καθαρίσουν λίγο το μυαλό τους απ’ την πίεση και να περάσουν λίγες ώρες παραπάνω με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) περίμενε τους “πράσινους” για να τους μιλήσει.

Η δυνατή ομιλία του Φατίχ Τερίμ

Με την ομιλία του να είναι πολύ “δυνατή” σε μία προσπάθεια να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να τους δείξει πως δεν έχει τελειώσει κάτι και πως μπορούν να αλλάξουν τα (βαθμολογικά) δεδομένα μέσα απ’ τα playoffs, δείχνοντας πως ο ίδιος πιστεύει πολύ στην “ανατροπή” της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε βάρος των “πράσινων”.

“Έχουμε μία πραγματικά καλή ομάδα και θα πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση…” τόνισε αρχικά ο Τερίμ προς τους ποδοσφαιριστές του και πρόσθεσε: “Από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα… Χάσαμε τους βαθμούς από ατυχία, πιστεύω πολύ σε εσάς και την ομάδα μας”.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε στη συνέχεια βίντεο με στιγμιότυπα απ’ το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, επικεντρώνοντας την ανάλυσή του σε λάθη που έγιναν σε συγκεκριμένα σκέλη του αγώνα.

Μάλιστα, ο Τερίμ έκανε ειδική αναφορά στη φάση του 96ου λεπτού και στο χέρι του Λουκάο στην ενέργεια του Ιωαννίδη, τονίζοντας προς τους παίκτες του, πως θα πρέπει να διεκδικούν πολύ πιο έντονα μέσα στο γήπεδο αυτό που θεωρούν ότι είναι δίκαιο.

Ο Χουάνκαρ μπήκε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χουάνκαρ “μπήκε” στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και το… παλεύει με όλες τις δυνάμεις του για να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ ενόψει του κυριακάτικου (10/3) μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα των playoffs.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα (αλλά σε μεγαλύτερη ένταση), ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε γυμναστήριο, ωστόσο και οι δύο αναμένεται να “μπουν” στο επόμενο 48ωρο σε φουλ πρόγραμμα αν και δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι για το Φάληρο.

Θεραπεία ακολούθησε ξανά ο Γεντβάι, που θα είναι απόλυτα έτοιμος μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, στον αγώνα της 31ης Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Αποσύρει την φανέλα και στηρίζει τον γιο της – Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Previous article

Τζούριτσιτς: «Ευγνώμων που τα χειρότερα είναι πίσω μου, νιώθω πιο αποφασισμένος από ποτέ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.