0

Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, Γκεόργκιε Χάτζι, αποκάλυψε πως είχε κλείσει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν κατάφερε να παίξει ποτέ στα πράσινα.

Ο Γκεόργκιε Χάτζι παραχώρησε συνέντευξη στο «gazzetta.gr» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, ενώ αποκάλυψε πως είχε κλείσει στο «τριφύλλι» και δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί στα πράσινα.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης:

– Είχατε πει κάποια στιγμή πως και εσείς ο ίδιος ήσασταν κοντά σε κάποια ελληνική ομάδα…

«Το 1989 ο Παναθηναϊκός ήθελε να με πάρει αλλά επειδή είχαμε κομμουνισμό, το καθεστώς δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω. Ημουν πολύ κοντά στο να γίνει η μεταγραφή, αλλά δεν έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο Τερίμ τώρα προπονητής γιατί τον είχα εγώ ως κόουτς και τώρα είναι εκεί, στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να είναι καλά, όπως και ο Λουτσέσκου που είναι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε παίξει και φιλικό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι να έχουν συνέχεια χαρές και επιτυχίες με τους συλλόγους τους και ο καλύτερος να κερδίσει».

Τζούριτσιτς: «Ευγνώμων που τα χειρότερα είναι πίσω μου, νιώθω πιο αποφασισμένος από ποτέ»

Previous article

Χωρίς οπαδούς του Παναθηναϊκού το Final 4 του βόλεϊ γυναικών!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.