0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει μίνιμουμ 21 πόντους για να πάρει το πρωτάθλημα και μίλησε για τους τραυματίες.

Τις εκτιμήσεις του αναφορικά με την βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού που θα του χαρίσει τον τίτλο έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα κομβική την πρεμιέρα στα playoffs με τον Ολυμπιακό.

«Η προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη, θα δούμε τι θα προκύψει. Σίγουρη είναι η επιστροφή του Αράο, για τον Σένκεφελντ θα το δούμε προπόνηση με προπόνηση. Τον θεωρώ αμφίβολο, όπως και τον Χουάνκαρ, αντίθετα βλέπω να είναι στην αποστολή ο Βέρμπιτς. Την Κυριακή είναι τα μισά playoffs, για μένα. Πιστεύω ότι φέτος θα σπάσουν πιο πολλοί βαθμοί, γιατί σε αντίθεση με πέρυσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι μέσα στο παιχνίδι. Άρα μέχρι την 5η – 6η αγωνιστική δεν θα υπάρχουν ομάδες χωρίς στόχους. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τουλάχιστον επτά βαθμούς στα τρία ματς για να καλύψει το μειονέκτημά του. Θα χρειαστεί τουλάχιστον 21 βαθμούς για το πρωτάθλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην ομιλία του Φατίχ Τερίμ στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού», καταγράφοντας όλα όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός στους παίκτες του.

Ερωτηθείς για το θέμα με τις κάμερες στα γήπεδα, επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν θέμα, αφού η Λεωφόρος έχει «τσεκαριστεί» και εγκριθεί προ πολλού.

Ενώ, με αφορμή το γεγονός ότι πλέον ξέρουμε πως ο τελικός Κυπέλλου των «πράσινων» θα είναι με αντίπαλο τον Άρη, ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως η συζήτηση για το θέμα του γηπέδου δεν θα πάει μακριά και η έδρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακούστε το ηχητικό:

 

«Έδειξε» τι θέλει για το… μέλλον του ο Ταβάρες!

Previous article

Νέος αθλητικός διευθυντής της Αλμπαθέτε ο πρώην «πράσινος», Τοτσέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.