0

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ενόψει της αυριανής (08/03, 21:15) εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με αντίπαλο τη Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται αύριο (08/03, 21:15) τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους «πράσινους» να θέλουν να πάρουν την τρίτη διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση, «χτίζοντας» πάνω στο μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη media day του «τριφυλλιού», ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, στάθηκε στην επικινδυνότητα που κρύβει το ματς με τους Γάλλους, ενώ παράλληλα, τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όταν και όπως του ζητηθεί από τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι:

Για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση: «Είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όπως μου ζητήσει ο προπονητής. Και να κάνω ότι μου πει».

Για το αν στα αποδυτήρια σκέφτονται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα».

Αταμάν: «Νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί – Είναι επικίνδυνη όμως η Βιλερμπάν»

Previous article

Φατίχ, έχουμε θέμα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.