0

Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει Ούγκο και Ακαϊντιν αλλά κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει τη διαφορά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη

Ο Παναθηναϊκός όπως τα έκανε, παίζει από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, ίσως και την παρουσία του στο κυνήγι του τίτλου. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό ή ακόμα και αν δεν κερδίσει απλώς, τότε η υπόθεση τίτλος θα γίνει πολύ πολύ δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά θέματα να λύσει. Και ο Τερίμ. Τα ζητήματα στην προετοιμασία συζητιούνται αρκετά.

Αλλά δεν είναι και μόνο αυτά.

Ο Παναθηναϊκός π.χ. έκανε εντυπωσιακό μεταγραφικό Γενάρη. Λογικό από την στιγμή που ήρθε ο σπουδαίος προπονητής που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο με τη Γαλατασαράι. Και έχει καθίσει στον πάγκο των Μίλαν, Φιορεντίνα.

Ο Μπακασέτας ήταν μεταγραφή που έκανε αίσθηση. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο όμως για τα στόπερ. Τόσο ο Ούγκο όσο και ο Ακαϊντίν ακόμα δεν προσφέρουν αυτήν την αίσθηση ασφάλειας. Είναι μάλιστα το δίδυμο που φαίνεται πως χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα.

Ούτε ο Ούγκο ούτε ο Ακαϊντίν έχουν προσαρμοστεί ακόμα. Σε τέτοιο βαθμό που στα μάτια των περισσότερων τόσο ο Γεντβάι όσο και ο χαφ Αράο να δείχνουν πιο αξιόπιστες λύσεις.

Όλα αυτά είναι θέμα, μια και κάθε ομάδα που θα θελήσει να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να πάει και συμπαγής σε άμυνα και κέντρο. Δεν είναι μόνο η επίθεση και τα γκολ, είναι και αυτά.

Ο Παναθηναϊκός Aktor συνεχάρη τον Τζέιμς που έγινε πρώτος σκόρερ της EuroLeague

Previous article

Δημόσια καταγγελία από τον Κάλινιτς για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.