0

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη…

Με σκεπτικό να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό θα κατέβει στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός υποστήριξε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι ο Φατίχ Τερίμ και οι πάντες στο τριφύλλι έχουν σημαδέψει τον αγώνα ως ένα ματς που είναι αρκετά κρίσιμο και θα καθορίσει πολλά για το πρωτάθλημα ενώ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του τριφυλλιού θα είναι μόνο η νίκη.

Υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να πιέσουν και να σκοράρουν πρώτοι στο Καραϊσκάκη επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να υπάρξει συγκέντρωση αμυντικά και να μην γίνουν λάθη τα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί εύκολα να εκμεταλλευθεί.

Σχετικά με την 11άδα υποστήριξε ότι Ακαϊντίν ή Ούγκο δίπλα στον Αράο στο κέντρο της άμυνας είναι ένας από τους προβληματισμούς του Τερίμ, και Ρούμπεν ή Ζέκα άλλος ένας.

Ακούστε τι ανέφερε για την 11άδα του αγώνα και τις σκέψεις του Τερίμ…

 

Ναν: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, μου αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Έκανε το καθήκον του, πήγε στο 18-10 και τώρα ΣΕΦ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.