0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αποκλείστηκε από το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυνακών. Χάθηκε με κάτω τα χέρια το τέταρτο σετ, στροφή στο πρωτάθλημα για τις «πράσινες», εντυπωσιακή παρουσία από τους φίλους του «τριφυλλιού» στο Λουτράκι.

Η αναμέτρηση:

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-6 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αναγκάζοντας γρήγορα τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να καλέσει τάιμ άουτ. Το μπλοκ της Γενιτσαρίδη διεύρυνε το «πράσινο» προβάδισμα στο +5 (4-9) ενώ η επίθεση της Ελληνίδας ακραίας διαμόρφωσε το 5-11. Το «ερυθρόλευκο» λάθος στο φιλέ έφερε τον Παναθηναϊκό μπροστά με 9-13, με τις Πειραιώτισσες να είναι σταθερά πίσω στο σκορ. Ο κερδισμένος πόντος της Καρκάσες διαμόρφωσε το 10-16, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να καλεί νέο τάιμ άουτ. Οι «πράσινες» μπήκαν στην τελική ευθεία του σετ έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (15-20). Η Άτκινσον κέρδισε ένα σπουδαίο πόντο (17-21) και… ξεκόλλησε τις Αθηναίες, σ’ ένα σημείο που ο Ολυμπιακός μείωσε στο σκορ. Ο πόντος της Τσιτσιγιάννη έφερε τις Πειραιώτισσες στο -2 (19-21), με τον Γιάννη Καλμαζίδη να καλεί τάιμ άουτ. Με κερδισμένο πόντο της Άτκινσον, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο σετ με 23-25 και προηγήθηκε με 0-1.

Οι Αθηναίες προηγήθηκαν με 4-6 στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, με τις «ερυθρόλευκες» να ισοφαρίζουν σε 6-6. Η επίθεση της Καρκάσες έφερε μπροστά με +1 (9-10) το «τριφύλλι», με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει ξανά (10-10). Ο κερδισμένος πόντους της Κούμπουρα έφερε για ακόμη μία φορά τις δύο ομάδες στα ίσια (14-14). Βλέποντας τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με +2 (16-14), ο Γιάννης Καλμαζίδης κάλεσε τάιμ άουτ. Το 17-17 ανάγκασε τον τεχνικό των Πειραιωτών να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ, με το σετ να οδεύει στη τελική ευθεία. Ο πρώτος χρόνος της Σαμαντάν έφερε στο +1 (19-20) το «τριφύλλι», με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει (20-20). Με το σκορ στο 23-22, ο Γιάννης Καλμαζίδης κάλεσε τάιμ άουτ για να δώσει οδηγίες. Εν τέλει, οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το σετ με 25-22 και ισοφάρισαν σε 1-1 σετ.

Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-4 μετά τους πρώτους πόντους του τρίτου σετ. Οι δύο ομάδες ήρθαν στα ίσια (8-8), με το τρίτο σετ να είναι καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια του ματς. Ο Ολυμπιακός βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ (16-12), ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του σετ. Το +4 (20-16) ήταν αρκετό για τις Πειραιώτισσες στην τελική ευθεία και κατάφεραν με 25-19 να πάρουν τα ηνία του ματς με 2-1 σετ.

Το τέταρτο σετ ήταν… μονόλογος, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι μπροστά στο σκορ από την αρχή έως το τέλος και να φτάνουν εύκολα στην νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ.

Τα σετ: 23-25, 25-22, 25-19, 25-14

«Μια ζωή θα είσαι για πάντα αρχηγός»: Τίμησαν τη Ρούξι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Previous article

Τελειώνει ο Καλμαζίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.