0

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα “Amerikanos24“:

Για το ματς με την Βιλερμπάν και το ρεκόρ καριέρας«Το πιο σημαντικό είναι πάντα η νίκη. Όταν μπορείς να κερδίζεις, να παίζεις καλά και οι συμπαίκτες σου και οι προπονητές σου να είναι ενθουσιασμένοι για σένα, είναι πάντα ωραίο συναίσθημα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό«Παίζει καλά ο Ολυμπιακός. Θα νιώσουμε πολύ καλά να πάμε εκεί μέσα να πάρουμε μια νίκη και να τελειώσουμε το σερί τους. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε για αυτό».

Για το αν το ματς στο ΣΕΦ θα κρίνει το πλεονέκτημα: «Δεν το νομίζω. Είναι ένα παιχνίδι και είναι σημαντικό και έχουμε πέντε παιχνίδια μετά από αυτό. Οπότε όχι, είναι ένα ματς που το θέλουμε αλλά δεν κρίνονται όλα εκεί».

Για το πόσο απαραίτητο είναι το πλεονέκτημα έδρας: «Το θέλουμε πολύ. Είναι κάτι στο οποίο εστιάζουμε αυτή τη στιγμή και είμαστε ψηλά στην κατάταξη. Το θέλουμε, αλλά… θα δούμε».

Για την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι«Προφανώς είναι πολύ προσωπικό.  Ξέρεις ότι είναι ο “αιώνιος” αντίπαλος. Οι οπαδοί τρελαίνονται για αυτά τα ματς και όλοι μιλάνε πολύ. Είναι η πιο τρελή ατμόσφαιρα στην οποία έχω παίξει. Ελπίζω οι φίλοι μου και η οικογένεια μου να βρεθούν σε ένα από αυτά τα παιχνίδια».

Για όσα είπε ο Αρίνας για τους Ευρωπαίους παίκτες«Ο κόσμος λέει διάφορα πράγματα. Νομίζω πως δεν εννοεί αυτό που είπε και όλοι ξέρουμε ότι ο Γκίμπερτ Αρίνας είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Βλέπουμε τους MVP που προέρχονται από την Ευρώπη. Τους χρειαζόμαστε προφανώς».

«Δεδομένη η επιστροφή του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!»

Previous article

Τερίμ: “Ξεκινάμε λίγο πιο πίσω, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.