0

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε με τον δικό του τρόπο την επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ”Γεώργιος Καραϊσκάκης” επί του Ολυμπιακού.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν να υποτιμάται η ομάδα του Φατίχ Τερίμ από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πώς πας και παίζεις 4-4-2. Δεν τον υπολογίζεις τον Παναθηναϊκό; Τον θεωρείς μικρό μέγεθος; Ήρθε ο Παναθηναϊκός με ένα ορθολογικό 4-2-3-1 και από το πρώτο λεπτό φαίνεται πως θα σου πάρει το παιχνίδι. Μπαίνει το γκολ κόντρα στη ροή. Λέω στον Φρουρό, εμπειρικά, το παιχνίδι θα λήξει 1-3. Είναι καταγεγραμμένο. Ο Μπακασέτας δεν υπάρχει στο παιχνίδι, έκανε ένα γκολ και τίποτε άλλο.

Αν έβαζε κανονικό 10άρι με Μπερνάρ-Παλάσιος, ήταν για θρίαμβο μεγάλο ο Παναθηναϊκός. Ο Μεντιλίμπαρ μετά το 1-2, πέταξε Γιόβετιτς-Φορτούνη. Βγάλε τον έναν φορ και παίξε με τον Φορτούνη 10άρι μαζί με Χόρτα-Χέσε. Ο Τερίμ έβαλε Σπόραρ-Τζούρισιτς, αν και άργησε. Δημιούργησε ένα κέντρο καλό, με σύστημα 5-3-2. Δε χάνεις τίποτα. Θα μπορούσε να γίνει και 1-4. Δεν παίζεται έτσι ο Παναθηναϊκός.

Δικαιώνομαι για τον Μπακασέτα. Ο Ιωαννίδης βγήκε από την περιοχή, έκανε το δεκάρι, πάσαρε, μάρκαρε. Τι κάνεις εσύ Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό; Φοβάσαι τα μαλλάκια σου να μην έχουν μια σταγόνα από ιδρώτα; Θλάση, ξανά θλάση ο Ιωαννίδης και ο άλλος περπατάει. Βέβαια του χρόνου θα φύγεις!

Ο Τούρκος κινδύνεψε στο 1-2 και άργησε να κάνει τις αλλαγές. Ήταν περιττός ο Μπακασέτας για πάνω από 20-25 λεπτά. Τον υποτίμησε τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-4-2 ο Ολυμπιακός. Έβαλε τον Ιμπόρα, ο οποίος άμα τρέξει με έγκυο, και πάνε να προλάβουν το λεωφορείο, θα πει ο λεωφορειατζής ότι προλαβαίνει να το πάει στο μηχανοστάσιο.

Πάλι καλά που το ματς δεν είχε άλλο ένα 15λεπτο να φάει μια πεντάρα ο Ολυμπιακός. Τα ματωμένα γενέθλια ήταν του Ολυμπιακού. Αν έκανε γρήγορα αλλαγές ο Τερίμ, θα είχαμε σήμερα πολλά εμφράγματα!».

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Το ρεσιτάλ του Τερίμ και οι προσωπικότητες που δίνουν τίτλους

Previous article

Ιωαννίδης, Μπακασέτας: Τα βαριά χαρτιά και της εθνικής!

Next article

You may also like