0

O θρύλος του Παναθηναϊκού και του κροατικού ποδοσφαίρου, Βέλιμιρ Ζάετς ξεκινά τη νέα του θητεία ως πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

«Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, έτσι θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε (γέλια). Είμαι χαρούμενος γιατί θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα εκεί. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς. Έχουμε φέρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και τολμηροί. Τότε θα καταφέρουμε να πάμε πιο μακριά φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά», τόνισε αρχικά ο «Ζέκο», ενώ ζήτησε από τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ να χαμηλώσουν τους τόνους αναφορικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας που φτάνουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

«Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά ας είμαστε πιο ήρεμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Πρώτα πρέπει να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύο ισχυρούς αντιπάλους, την Ριέκα και την Χάιντουκ.

Τους σέβομαι και θέλω να έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους κροατικούς συλλόγους. Θα παλέψω γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μεγαλύτεροι αθλητικοί αντίπαλοι μας, η Χάιντουκ και η Ριέκα με συνεχάρησαν για την εκλογή μου».

Νέος προπονητής ο Σέρβος Ντράγκαν Νέσιτς στο γυναικείο βόλεϊ!

Previous article

«Έκοψε» δύο «πράσινους» ο Πογέτ από της κλήσεις του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.