0

Οι δυο ”αιώνιοι” θα κοντραριστούν για 6η φορά φέτος, με τα χαρτιά των δυο ομάδων να είναι… ανοιχτά

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το κρίσιμο ματς της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας που πιθανότατα να επηρεάσει και το αβαντάζ της έδρας.

Οι πράσινοι γνωρίζουν καλά τον αντίπαλο και ξέρουν με ποιον τρόπο θα ”ξεκλειδώσουν” τις αδυναμίες της ομάδας του Μπαρτζώκα, ώστε να έρθει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ΣΕΦ. Ο Αταμάν έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, πλην Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο και την ήττα στο τελικό κυπέλλου ως κίνητρο για… απάντηση.

Η εξουδετέρωση του Καάναν

Ο Τούρκος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την βασική πηγή σκορ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αναμένουμε αύριο να δούμε τους πράσινους να ψάχνουν στην επίθεση το “miss match” με τον Καάναν , ώστε να τον γεμίσουν με φάουλ αλλά και ουσιαστικά να αναγκάσουν τον Μπαρτζώκα να τον «τραβήξει» στον πάγκο. Με τον Γκράντ να είναι αυτός που θα προσπαθήσει να αφοπλίσει τον παίκτη του Ολυμπιακού τόσο στην επίθεση όσο και ατην άμυνα.

Ψηλά σχήματα για την μάχη στα σέντερ

Άλλο ένα τρικ που περιμένουμε να δούμε από τον Αταμάν είναι τα ψηλά σχήματα. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τα πεντάρια του για να δημιουργήσει μέσα από την ρακέτα. Σε αυτό πρέπει να σταθεί ο Αταμάν και να περιορίσει την δράση τους. Την εχουμε δει αυτήν την τακτική με τον Χουάντσο να παίζει στην θέση «3». Αυτή την φορά ο Αταμάν θα έχει στην διάθεση του και τον Παπαπέτρου δηλαδή άλλο ένα ψηλό κορμί που θα βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία και θα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πάσες προς την ρακέτα.

Έρικ ΜακΚόλουμ: «Ο Μάικ Τζέιμς πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι του, τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Φιλική πεντάρα στην Β’ ομάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.