0

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε τον απολογισμό του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με Τερίμ, σημειώνοντας πως ήταν «λαβωμένος» σε όλα και τόνισε ότι καλείται να φτιάξει το εντός έδρας ρεκόρ του.

Τα πεπραγμένα του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του και τις απουσίες που είχε… σταθερά σε αυτά, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τον Τερίμ στον πάγκο, στα ντέρμπι. Η μια από τον ΠΑΟΚ δεν στοίχισε, καθώς είχε σκορ διαχείρισης και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο, η άλλη για το πρωτάθλημα στην Τούμπα στοίχισε βαθμολογικά. Επίσης, στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο στη Λεωφόρο δεν ήταν καλός. Για εμένα το πιο βασικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με μισή ομάδα σε όλα τα ντέρμπι. Τώρα θα είναι πλήρης και είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουν ο Παναθηναϊκός και ο Τερίμ, για να κάνει αυτό που φαινόταν πολύ δύσκολο πριν μια εβδομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα, είναι τις επιδόσεις της ομάδας στα ντέρμπι στη Λεωφόρο», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον τελικό του «τριφυλλιού» με τον Άρη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι θα γίνει στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η απόφαση για το αν θα έχει κόσμο ή όχι στις κερκίδες θα αποφασιστεί μετά τα ματς της Εθνικής.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αύριο θα υπάρξει φιλικό της πρώτης με την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, για να τσεκαριστούν και κάποιοι παίκτες.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Αν έρθει ο Χεζόνια, τι θα γίνει με Γκριγκόνις;

Previous article

Έρικ ΜακΚόλουμ: «Ο Μάικ Τζέιμς πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι του, τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.