0

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κάνουμε μια προπόνηση στο γήπεδο, όπου παίζουμε. Δεν με ενδιαφέρει ότι το είναι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι φυσιολογικό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε έτσι. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στα πλέι οφ ελπίζω να είναι έτσι η κατάσταση. Είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδό μας για προπόνηση.

Για σας μπορεί να είναι περίεργο, αλλά όχι για εμάς. Μου αρέσει να κάνω προπονήσεις στα εκτός έδρας, όπως με τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, έτσι και με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων, στην Ευρωλίγκα, στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα. Η μπασκετική μάχη στο παρκέ είναι φυσιολογική και οι δύο ομάδες είναι επαγγελματικοί σύλλογοι. Ο Μπαρτζώκας αν δε θέλει να κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ είναι δική του απόφαση. Εγώ θέλω να το κάνω έτσι, όπως το έκανα και με τη Φενέρ στην Τουρκία».

Για τη σύγκριση με τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι από το Κύπελλο. Υπάρχουν περισσότεροι ξένοι και για τις δύο ομάδες, διαφορετικά ρόστερ. Στο Κύπελλο δεν παίξαμε καλά, δε βρήκαμε σκορ. Μέχρι τώρα παίξαμε πέντε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, σε δύο χάσαμε καθαρά, στο Σούπερ Καπ και στο Κύπελλο. Στην Ευρωλίγκα χάσαμε στην παράταση όμως τους κερδίσαμε δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχει το 3-2 ο Ολυμπιακός. Ελπίζω πως δε θα πέσουμε μαζί και στα πλέι οφ της Euroleague. Είναι πιθανό να βρεθούμε και στους τελικούς των πλέι οφ, θα είναι πολλά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων».

Πιστεύω για μας θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσα, αλλά πέντε νίκες πιστεύω θα μας κρατήσουν στην τετράδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό. Όχι επειδή είναι ντέρμπι αλλά επειδή ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει σπουδαία οργάνωση και νοοτροπία. Για καμία ομάδα της Euroleague δεν είναι εύκολο να κερδίσει εδώ, αλλά εμείς το κάναμε εδώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και αύριο θέλουμε να το επαναλάβουμε. Είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και ειδικά για τα πλέι οφ, την τετράδα ή και την εξάδα».

Για τις απουσίες: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα είναι εκτός και αυτή τη βδομάδα».

Σχέδιο για τελικό με 15.000 κόσμο στον Βόλο!

Previous article

Μπακασέτας για όλους και για όλα: Το όνειρο του Euro, η απόφαση για Παναθηναϊκό, ο Τάισον, η ΑΕΚ, η κατάθλιψη

Next article

You may also like