0

Τα playoffs του πρωταθλήματος έχουν μόλις ξεκινήσει , όμως η “πράσινη” δοιήκηση κοιτάζει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν

Αν ο φετινός Παναθηναϊκός είχε σοβαρό θέμα φέτος, αυτό ήταν στην αμυντική του γραμμή. Όμως, με την άνοδο του Γέντβαι, φαίνετε πως η απόφαση της αγοράς του Κροάτη είναι μονόδρομος. Όπως μονόδρομος είναι και η αγορά του Ντραγκόσφσκι , ο οποίος ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Έτσι ο Κροάτης αμυντικός και ο Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται να φορέσουν την πράσινη φανέλα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Να θυμίσουμε ότι ο Γέντβαι ανήκει στην Λοκομοτίβ Μόσχας έχει όψιον αγοράς στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ , ενώ ο Ντραγκόφσκι ,που ανήκει στην Σπέτσια , έχει ρήτρα στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη υπάρχουν 2 ακόμη δανεικοί, οι οποίοι βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ουγκό και Ακαϊντίν. O Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος ήρθε ως αντικαταστάτης του τραυματία Μάγκνουσον, φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα. Η ρήτρα του δεν είναι απαγορευτική ,καθώς η συμφωνία με την Μπαΐα προβλέπει όψιον αγοράς στο 1,8 εκατομύρια ευρώ.

Αντιθέτως, για τον Τούρκο αμυντικό , οι πιθανότητες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δεν είναι με το μέρος του. Πρώτα από όλα οι “πράσινοι”, δεν είναι θετικοί στο να δώσουν 4 εκατομύρια στην τουρκική Φενέρμπαχτσε για τα δικαιώματα του παίκτη. Επιπλέον στην άμυνα του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν και οι τραυματίες Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον. Έτσι η ομάδα του Τερίμ, θα πρέπει να επιλέξει ποιον από τους αμυντικούς θα κρατήσει στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: paopantou.gr

 

Μπαίνουν οι κατασκευαστικές στο Βοτανικό, ποια τα βήματα!

Previous article

Αθανασίου: «Μικρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα, πλέον, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης – Κλείδωσε του Αράο στα στόπερ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.