0

Η Ελλάδα είναι η χαρά των πανηγυρτζήδων και των μιρλοκακομοίρηδων. Είμαστε μια κοινωνία που ζει την απόλυτη χαρά και την απόλυτη θλίψη μέσα σε χρόνο dt με τα συναισθήματα να αποτελούν ένα ατελείωτο roller coaster.

Την περασμένη Κυριακή ο Παναθηναϊκός έκανε σεργιάνι στο Φάληρο απέναντι στο Ολυμπιακό και η λήξη του αγώνα βρήκε τους ερυθρόλευκους να τρώνε την γιούχα της ζωής τους. Πριν λίγες ώρες οι ίδιοι που γιουχάριζαν περίμεναν στο αεροδρόμιο την αποστολή της ομάδας τους από την Σερβία για να την αποθεώσουν και τώρα πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν ευρωπαϊκό τίτλο (!).

Παράλληλα υπάρχουν Παναθηναϊκοί που σε συνδυασμό με την ήττα στο μπάσκετ έχουν “μουδιάσει” επειδή ο Ολυμπιακός πέρασε την Μακάμπι και πήγε στα προημιτελικά του Conference League. Λες και ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κάνει να το αποτρέψει!

Ο Παναθηναϊκός φέτος όπου έχει βρει τον Ολυμπιακό τον έχει καθαρίσει στεγνά. Άρα από την πλευρά της η ομάδα αυτό που είναι να κάνει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο το κάνει και με το παραπάνω.

Το μόνο που θα μπορούσε επιπλέον να γίνει θα ήταν να περνούσε στο Conference League παίρνοντας μια ισοπαλία από την Μακάμπι Χάιφα στην Λεωφόρο. Δυστυχώς δεν έγινε! Τι να κάνουμε τώρα; Να μαστιγωνόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας;

Όπως και να έχει και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ τώρα θα βρουν δυνατούς αντιπάλους μπροστά τους στην Ευρώπη και θα ζυγιστούν πολύ καλά.

Όσον αφορά εμάς, είμαστε μέσα και στους δυο εγχώριους τίτλους και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση τους.

Πηγή: leoforos1908.gr

Ένθερμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι γιοι του Μλαντένοβιτς! (Pic)

Previous article

Ανάσες εν όψει της τελικής ευθείας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.