0

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπά(ρα)ς έκανε μια ανάρτηση μιλώντας για «Θρυλική» πρόκριση, σε μια διοργάνωση που πριν δύο χρόνια υποτίμησε οικτρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπά(ρα)ς πριν δύο χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους «8» του νεοσύστατου τότε Conference League είχε σπεύσει να κάνει μια ανάρτηση η οποία ήταν γεμάτη ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια, κάνοντας λόγο για… Milko Cup και προκρίσεις…. του Ολυμπιακού στο Champions League.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Τα γραφεία του Συκοφάντη (sdna room
υπογράφουν τα… έπιπλα), ΕΣΚΑΣΑΝ βλέποντας το μπάσκετ και έβγαλαν χολήγια τον… Μάρτινς! Τους ζηλεύουμε λέει γιατί είναι στους 8 του Milko Cup στο δρόμο για την Αλβανία!!! Κι εμείς δεν το
έχουμε κάνει ποτέ. Στο Μίλκο κάπ όχι. Το κάναμε στο CHAMPIONS LEAGUE (τώρα
που να σας εξηγώ τι είναι αυτό, αφήστε το). Ρε λέτε μια στο εκατομμύριο να τα πιστεύουν αυτά που γράφουν! Πάντως με τον Μάρτινς μην ανοίγεστε γιατί σε λίγες μέρες σας… φτάνει!3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ θα έχει σε 4 χρόνια. Όσα έχετε εσείς απο το 1926 που ιδρυθήκατε…
Άντε νούμερα που σας ζηλεύουμε κιόλας»

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά, φαίνεται πως το Status Quo της διοργάνωσης εκτινάχθηκε με την παρουσάι της ομάδας του Πειραιά, καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας έκανε μια άλλη ανάρτηση μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» της ίδιας διοργάνωσης μιλώντας για «Θρυλική» πρόκριση και εγκεφαλικά που μοίρασε ο… ξεγραμμένος Ολυμπιακός!

Φαίνεται μάλλον ότι μια πρόκριση σε διοργάνωση εξαρτάται από το αν συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτήν ή όχι και αυτό γιατί κάπως πρέπει να καλυφθεί η αποτυχία δυο δεκαετιών για διάκριση του… διορισμένου στο Champions League.

Δείτε την ανάρτηση:

Να τον χαίρεστε…. Απειλές και ύβρεις από Κούγια! (Vid)

Previous article

Αυτά τα χρήματα θέλει για να συμφωνήσει για ανανέωση ο Ιωαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.