0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 15-9 επί του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο στο Γουδή στην 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» με ακόμη μια καλή εμφάνιση και ένα καταιγιστικό τρίτο οκτάλεπτο πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Πρώτοι σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν οι Χατζηγούλας, Παπανικολάου και Αγκόρτσας με 3 γκολ ο καθένας.

Το πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι με τον ΠΑΟ να προηγείται 7-6. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ανέβασε στροφές και με επί μέρους 6-1 ξέφυγε στο σκορ (13-7). Η τελευταία περίοδος ήταν απόλυτα ισορροπημένη για το τελικό 15-9.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 6-1, 2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 3, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 1, Μπραΐμης 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 3, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου 1, Λιαπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Νίκη στο ντεμπούτο του Νέσιτς

Previous article

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε την μεταγραφή Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.