0

Τουρκική ιστοσελίδα ανακάλυψε… αντίδραση του Φατίχ Τερίμ στην αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα Play Offs, εξαιτίας της πρόκρισης των δύο ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Από τη μέρα που ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται συνεχώς μαζί του. Με τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα του «αυτοκράτορα» στη Stoiximan Super League. Άλλωστε, ο Τερίμ είναι ένας μύθος στην Τουρκία λόγω των επιτευγμάτων του με τη Γαλατασαράι και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Τώρα που η μεγάλη αντίπαλος του Τερίμ στο τουρκικό ποδόσφαιρο, η Φενέρμπαχτσε, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League, το ενδιαφέρον για τον προπονητή του Παναθηναϊκού μεγαλώνει. Επειδή γνωρίζει τη Φενέρ, αλλά ξέρει καλά και τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε τέσσερις φορές σε ένα δίμηνο.

Προφανώς, αρκετοί Τούρκοι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν την άποψη του Τερίμ για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Αναμενόμενη κίνηση, αφού όπως προαναφέρθηκε ο 71χρονος προπονητής είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους στην Τουρκία.

Παράλληλα, η κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε έφερε και τις συνηθισμένες υπερβολές σε μερίδα του τουρκικού Τύπου. Να σημειωθεί ότι οι ειδήσεις… επιστημονικής φαντασίας είναι συχνό φαινόμενο στις μικρότερες ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας, που λειτουργούν με τίτλους «clickbait» και με ανυπόστατες πληροφορίες.

Όπως αυτή που δημοσίευσε το σάιτ «iscihaber.net». Το οποίο με ανάρτηση του, «αποκαλύπτει» πως ο Τερίμ ενοχλήθηκε με την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Γιατί ο «αυτοκράτορας» φέρεται να θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός αδικείται από την προνομιακή μεταχείριση των δύο συνδιεκδικητών του τίτλου.

«Μάθαμε ότι στον Τερίμ δεν άρεσε καθόλου το γεγονός ότι δύο άμεσοι ανταγωνιστές του θα έχουν μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης εξαιτίας της αναβολής του αγώνα τους» γράφει το… ρεπορτάζ. Το πότε και από ποιον το έμαθε ο Τούρκος ρεπόρτερ, είναι μάλλον μία άλλη ιστορία, που ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού.

Νικολογιάννης αποκαλύπτει: «Έχει υπογράψει και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς»

Previous article

Τι ισχύει σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας – Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός παραμένει μπροστά από τον Ολυμπιακό

Next article

You may also like