0

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει προς μια πολύ κρίσιμη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα που μπορεί να κρίνει τον πλεονέκτημα έδρες για τα πλέι οφ.

Ο Αταμάν ίσως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στην σεζόν θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ. Τα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα είναι πολύ κρίσιμα, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να διεκδικήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι επιστροφές των Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο έρχεται στο καλύτερο timing για το τριφύλλι.

Η απουσία του Αντετοκούνμπο είναι φανερή, με τον Έλληνα Σέντερ να αποτελεί εδώ και καιρό την δεύτερη επιλογή πίσω από τον Λεσόρ. Η ενέργεια και αμυντική προσήλωση του Αντετοκούνμπο έχει ”λείψει” από τους πράσινους, με τον Μπαλτσερόφσκι να δείχνει ανέτοιμος για ενεργό ρόλο στην Ευρωλίγκα.
Η επιστροφή του Έλληνα διεθνή είναι επιτακτική, ώστε να δώσει παραπάνω ανάσες στον Ματίας Λεσόρ που στα τελευταία παιχνίδια παίζει στα… κόκκινα.

Όσο αφορά τον Λούκα Βιλντόζα, τραυματίστηκε στο σημείο που έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα του. Ο Αργεντινός είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης στην Ευρωλίγκα και η ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό, ειδικά τα βραδιά που ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι καλός.

Η επιστροφή του Βιλντόζα θα φέρει άλλον ένα παίκτη με προσωπική φάση και το στοιχείο του… απρόβλεπτου μέσα στον αγώνα. Ο Αταμάν γνωρίζει καλά πως ο Βιλντόζα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ετοιμότητά του θα είναι ”κλειδί” για την συνέχεια.

Αταμάν έως το τέλος και δεν αλλάζει

Previous article

Οι παίκτες που ανέδειξε περισσότερο ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.