0

Ο Γιάννης Κώτσιρας κάνει χρονιά καριέρας. Από τους αγαπημένους παίκτες του Φατίχ Τερίμ. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά… Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κρούση. Κλασικά ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει τις Έλληνες παίκτες για τελευταία στιγμή.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Ο λόγος είναι πως παραμένει απορίας άξιο. Πως ο Γιάννης Κώτσιρας δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ούτε καν συζήτηση δεν έχει γίνει και το καλοκαίρι είναι ελεύθερος. Με άλλα λόγια, ήδη μπορεί να μιλάει με όποιον θέλει και νόμιμα να υπογράψει αλλού.

Κάποια στιγμή, φάνηκε πως το πράγμα έχει μπει στο σωστό δρόμο. Αιτία ήταν ο τρόπος που τον χρησιμοποιούσε ο Φατίχ Τερίμ. Η ενδεκάδα (με εξαίρεση τον Μπερνάρ) ξεκινούσε από αυτόν. Το δε ποσό που απαιτείται για να υπάρξει deal ευτελές. Όση αύξηση κι αν αξιώσει ο παίκτης, πάλι μικρό είναι το νούμερο.

Πέρα από όλα αυτά όμως. Το παιδί είναι τύπος και υπογραμμός. Μιλάμε για top επαγγελματία. Όλα αυτά τα 3 χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αποτελεί τον ορισμό «value for money». Διότι, ο Έλληνας μπακ δίνει πάντα το κάτι παραπάνω. Η αμφισβήτηση ήταν έντονη όλο αυτό το διάστημα. Ο Κώτσιρας όμως σήκωσε το κεφάλι και φόρεσε μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έπαιξε κεντρώος και φέτος φαίνεται να «τρώει» ξανά στον ανταγωνισμό τον Βαγιαννίδη!

Την ίδια ώρας, σειρήνες από Τουρκία έχουν ήδη ακουστεί για την αφεντιά του. Και όμως δύο μήνες πριν το φινάλε της σεζόν, ο Γιάννης Κώτσιρας παραμένει χωρίς επίσημη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Κλασσική τακτική του Γιάννη Αλαφούζου και συνάμα του club μέχρι που «χάνει» τα Ελληνόπουλα…

To καλοκαίρι της μεγάλης αναβάθμισης των άκρων της ομάδας

Previous article

Καλαϊτζάκης: «Δεν κοιμάσαι το βράδυ ήττας από τον Ολυμπιακό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.