0

Το καλοκαίρι, ο Γιώργος Νίκας θα αποτελέσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και πρόκειται να πάρει την ευκαιρία του.

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένα τα βλέμματα στις υποχρεώσεις του με τις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διεκδίκηση των τίτλων. Παράλληλα, βέβαια, καλείται να ξεκαθαρίσει και ορισμένες υποθέσεις πρωτίστως με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και δευτερευόντως με άλλους που είναι δανεικοί στην ομάδα και έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις (Γεντβάι, Ντραγκόφσκι).

Εν όψει της νέας χρονιάς, ανεξάρτητα από το τωρινό ρόστερ, το «τριφύλλι» θα έχει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του. Πρόκειται για τον Γιώργο Νίκα που έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 με τον Παναθηναϊκό και παρέμεινε φέτος ως δανεικός στον Λεβαδειακό, μετρώντας έως τώρα 14 εμφανίσεις με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο 24χρονος άσος θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και πρόκειται να πάρει την ευκαιρία του μέσω της προετοιμασίας που θα κληθεί να κάνει η ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως πρόκειται να… σμίξει ξανά με τον Φώτη Ιωαννίδη, που συνυπήρξαν στον Λεβαδειακό.

Καλαϊτζάκης: «Δεν κοιμάσαι το βράδυ ήττας από τον Ολυμπιακό»

Previous article

Τι ισχύει για Τζέιμς και Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.