0

Ο Τιν Γεντβάι έχει βελτιώσει ιδιαίτερα την αγωνιστική του εικόνα και αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψήφιους από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να μείνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς δανεικούς στο ρόστερ του, για τους οποίους θα πρέπει να πάρει κάποια απόφαση το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφορικά με το αν θα τους κρατήσει ή αν θα προβεί σε διαφορετικές λύσεις. Παράλληλα, υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν και πιθανότατα το «τριφύλλι» θα ξεκαθαρίσει πρωτίστως με αυτές τις περιπτώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, από τους δανεικούς, ο Τιν Γεντβάι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται μόλις στο 1.5 εκατ. ευρώ και οι εμφανίσεις του δείχνουν πως αξίζει να ενεργοποιηθεί. Στο «τριφύλλι», είναι ικανοποιημένοι με το παραπάνω και με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ωστόσο η ρήτρα του ανέρχεται στα 3.5 εκατ. ευρώ και θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα με ενδεχόμενη αγορά χαμηλότερου ποσού. Ειδικότερα, αν υποβιβαστεί η Σπέτσια από τη Serie B.

Τέλος, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Ακαϊντίν, Ούγκο, αλλά θα ληφθούν σοβαρά υπόψη τα συμβόλαια των Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, τη στιγμή που οι δύο πρώτοι θα κριθούν αυστηρά από τις εμφανίσεις τους, αν πρόκειται να δαπανηθούν χρήματα για την αγορά τους.

Νικολογιάννης: «Έχει ένα στοιχείο που λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς»

Previous article

Για το διπλό… τετράδας ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.