0

Ο Χουάν Ντομίνγκεζ, που ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Παναθηναϊκός συνδέθηκε έντονα με το όνομα του Χουάν Ντομίνγκεζ, για τον οποίο αναφερόταν πως το «τριφύλλι» επρόκειτο να τον κλείσει μεταγραφή, είτε εν όψει του περασμένου Ιανουαρίου, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Τότε, ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «πρασίνων» και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του παίκτη για να έρθει στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα, όμως, ο 24χρονος εξτρέμ αποτελεί ποδοσφαιριστής που ακούστηκε επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έκτοτε, δεν έχει απασχολήσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ντομίνγκεζ εξακολουθεί να συνδέεται με την Ευρώπη, δίχως συγκεκριμένη ομάδα στο προσκήνιο.

Τη φετινή χρονιά στην Τολούκα, μετράει 24 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ, όντας σημαντικός παίκτης της ομάδας του. Παράλληλα, ανέβασε την αξία του στα 2 εκατ. ευρώ και το ερχόμενο καλοκαίρι θέλει να εξαργυρώσει τη μεστή χρονιά του με το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.

Αθανασίου: «Δείχνουν την αναβάθμιση του ρόστερ οι 9 διεθνείς-Σπουδαία προσθήκη ο Μαξίμοβιτς»

Previous article

Νικολογιάννης: «Έχει ένα στοιχείο που λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.