0

Ο Λούκα Βιλντόζα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για τον Παναθηναϊκό AKTOR και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Μία πολύ σημαντική επιστροφή έλαβε χώρα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR την Πέμπτη (21/03).

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Βιλντόζα ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και ακολούθησε το πρόγραμμα του Εργκίν Αταμάν, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται πιθανότατα στη 12άδα για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα (22/03, 21:15), με τη συμμετοχή του να είναι στην ευχέρεια του Τούρκου τεχνικού.

Ο Αργεντινός γκαρντ είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου στις αρχές του Γενάρη, επέστρεψε στη δράση, όμως την περίοδο του Final-8 του Κυπέλλου άρχισε πάλι να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει το τουρνουά αλλά και όλα τα παιχνίδια των «πρασίνων» έκτοτε.

Τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Βιλντόζα έχει 6,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 17′ στο παρκέ κατά μέσο όρο στις 21 συμμετοχές του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ανδρεόπουλος: «Μας πείραξε η ήττα και σήμερα παίξαμε όπως έπρεπε»

Previous article

Ερνάνγκομεθ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.