0

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού AKTOR, Σάνι Μπετσίροβιτς, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα μετά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την εξέλιξη της σεζόν με τους πράσινους, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους εν όψει playoffs.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα και ο τεχνικός διευθντής των πρασίνων, Σάνι Μπετσίροβιτς, μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα meridiansport, για την πορεία της σεζόν για το τριφύλλι, την πιθανότητα συναπαντήματος με τον Ολυμπιακό στα playoffs και φυσικά για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι (20/3).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάνι Μπετσίροβιτς:

“Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι πολλοί παίκτες του Ερυθρού Αστέρα επιστρέφουν και ψάχνουν ευκαιρία να ξαναμπούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Δείξαμε ένα ώριμο παιχνίδι, κάτι που φαίνεται καλύτερα από το γεγονός ότι είχαμε δέκα λάθη, που είναι το κλειδί στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να πάρει τα επιθετικά ριμπάουντ. Καταφέραμε να σταματήσουμε το transition”.

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα playoffs: “Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και το καθένα μετρά διπλά, επειδή με τις ήττες της Μονακό και της Μπαρτσελόνα, ανοίγει ο δρόμος για μας για τη δεύτερη θέση”.

Για την πιθανότητα να συναντήσουν τον Ολυμπιακό στα playoffs: “Αν πέσουμε με τον Ολυμπιακό, θα συμβεί όπως με κάθε άλλη ομάδα. Υπερασπιζόμαστε τη θέση μας. Αν τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από αυτούς, αυτό σημαίνει ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτούς και έτσι θα προσεγγίσουμε τη σειρά των playoffs”.

Για την εξέλιξη της σεζόν: “Ρεαλιστικά, τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Στην αρχή η ιδέα ήταν να μπούμε στα playoffs, αλλά δείξαμε ότι πετύχαμε στην επιλογή παικτών, γιατί οι παίκτες δημιούργησαν τη σωστή χημεία”.

 

Τερίμ: “Εύχομαι να περάσει στο Euro η Ελλάδα και να παίξουμε αντίπαλοι”

Previous article

Δεν αλλάζει απλά επίπεδο με Μαξίμοβιτς, αλλά βροντοφωνάζει ότι επέστρεψε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.