0

Για την ανακοίνωση της απόκτησης του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, τη διάθεση του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι και τα αγωνιστικά μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον Μαξίμοβιτς: «Ήρθε χθες Ελλάδα για να βρει σπίτι και είχε συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ, τους συνεργάτες του και τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ήταν σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό να έρθει για να γνωρίσει τον προπονητή, να δει το προπονητικό κέντρο και να πάρει μια πρώτη γεύση από σπίτια. Έκανε και τις πρώτες δηλώσεις, λέγοντας ότι επέλεξε τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι είχε και άλλες προτάσεις, γιατί θέλει πρωτάθλημα και να παίξει στο Champions League».

Για το παρασκήνιο της μεταγραφής και τη διάθεση του Παναθηναϊκού: «Από τον περασμένο Γενάρη είχαν πέσει οι υπογραφές. Πριν από 1,5 μήνα έχει ένα ακόμα ταξίδι του Γιάννη Παπαδημητρίου στην Ισπανία. Είναι μια μεταγραφή, που δείχνει τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Η ομάδα θέλει να φέρει παίκτες τέτοιου επιπέδου. Η διάθεση είναι να έρθουν 3-4 παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Στα χαφ με τον Μαξίμοβιτς η ομάδα είναι απόλυτα καλυμμένη. Ο παίκτης θα προσφέρει τρεξίματα και προσωπικότητα, ενώ βοηθάει και στην οργάνωση. Είναι περισσότερο μεσοαμυντικός παίκτης και όχι μεσοεπιθετικός».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Γεντβάι και ο Σένκεφελντ έκαναν ατομικό. Ο πρώτος, ίσως, μπει αύριο σε φουλ ρυθμούς. Το Σάββατο θα γίνει φιλικό με τη Β ομάδα. Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

 

Χάρισε τη νίκη στην Αιγύπτο με σεντερφορίσιο γκολ ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού! (Vid)

Previous article

Ο Ιωαννίδης δεν ασχολείται καθόλου με τον ντόρο που γίνεται – Σκέφτεται μόνο Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.