0

Ματς… τελικός για τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται τους Μπλαουγκράνα για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου είχε επικρατήσει με 8 πόντους διαφορά (80-72), κάτι που σίγουρα αναμένεται να απασχολήσει τους πράσινους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Να προσθέσουμε ότι όπως ειπώθηκε και στην Magic Euroleague το βράδυ της Τετάρτης (20/3) ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην δωδεκάδα για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ολλανδία και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η Μονακό υποδέχεται την Βαλένθια σε μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, ενώ η Φενέρ ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο/

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή 22 Μαρτίου
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βίρτους Μπολόνια
20:00 Μονακό – Βαλένθια
21:15 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
21:30 Μπάγερν Μoνάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τα δεδομένα για τα έξι λήγοντα συμβόλαια και τους τέσσερις δανεικούς

Previous article

«Δένει 6 παίκτες με συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.