0

Ο Παναθηναϊκός περίμενε την επάνοδο του Τιν Γεντβάι και εκείνος θα περάσει το τελευταίο τεστ εν όψει καλοκαιριού.

Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά ο Παναθηναϊκός φέτος με το κέντρο της άμυνάς του. Ωστόσο, ίσως πλέον έχει βρει τη λύση. Ουδείς εκ των στόπερ του αυτή τη στιγμή πείθει πως είναι καλύτερος του Γεντβάι. Μόνο που ο Κροάτης είχε πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν.

Μπήκε δίχως προετοιμασία. Έπαιξε νωρίτερα απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένο. Πίεσε τον εαυτό του όταν δεν υπήρχαν λύσεις και έτσι έβγαλε τον πρώτο τραυματισμό. Στη συνέχεια πέρασε ένα διάστημα που είχε διάφορα προβλήματα. Άλλες φορές ικανά να τον κρατήσουν εκτός αποστολής, άλλες να μην του επιτρέπουν να βγάλει 90λεπτο.

Κάπου εκεί φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε λάθος στην επιλογή του. Πώς να στηριχτείς σε έναν παίκτη που μία παίζει και μία όχι; Ακόμη χειρότερο ήταν πως όταν έπαιρνε φανέλα βασικού, δεν είχε την επιθυμητή απόδοση στο πλάι του Σένκεφελντ. Ως αριστερό στόπερ ήταν έξω από τα νερά του και έδειχνε πολύ χειρότερος απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Μόνο που με τον Αράο πίσω και τον Γεντβάι δεξιά του ο Παναθηναϊκός βρήκε το δίδυμο που ξεχωρίζει στα στόπερ. Γι’ αυτό και η επιστροφή του τελευταίου τώρα που ουσιαστικά το «τριφύλλι» παίζει τα ρέστα του για τα πάντα, είναι κομβική. Δίνει άλλον αέρα στους «πράσινους» και γλιτώνει έναν σημαντικό πονοκέφαλο στον Φατίχ Τερίμ καθώς κανείς άλλος δεν εμπνέει ίδια σιγουριά στο πλάι του Αράο.

Ο Παναθηναϊκός αποφασίζει για Γεντβάι

Αρκετά ιδιαίτερο θα είναι το καλοκαίρι για το κομμάτι του κέντρου της άμυνας. Τρεις δανεικοί, δύο σοβαρά τραυματίες και ο Σένκεφελντ συνθέτουν ένα αρκετά περίεργο πάζλ. Προφανώς και άλλα είναι τα δεδομένα για τον Ακαϊντίν, που μάλλον δεν είναι γι’ αυτό το επίπεδο, άλλα για τον Γεντβάι ή τον Ούγκο. Άλλα για τον Μάγκνουσον, που ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, άλλα για τον Πάλμερ-Μπράουν.

Η υπόθεση του Γεντβάι είναι ξεκάθαρη. Εάν τον θέλει ο Παναθηναϊκός, ενεργοποιεί την οψιόν του 1.500.000 ευρώ και τον αποκτά. Το θέμα είναι πως εάν έβγαζε μία σταθερότητα ο 28χρονος, όλα θα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Τώρα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Γεντβάι θα περάσει το τελευταίο τεστ. Τα πλέι οφ και ο τελικός του Κυπέλλου είναι η καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να αξιολογηθεί. Εφόσον το πιάσει από εκεί που το άφησε και συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, τότε η αγορά του θα αποτελέσει μονόδρομος για το «τριφύλλι».

Ναν: «Μπορώ να σκοράρω με οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τον Τόμας Ουόκαπ» (Vid)

Previous article

Για ποιο λόγο η 2η θέση οδηγεί στο Final 4!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.