0

Στην αξία της δήλωσης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (όντας παίκτης της Νότιγχαμ) ότι στην Ελλάδα θα γύριζε μόνο για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

ια το βάρος που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό στοιχείο (και αντικατοπτρίζεται πλέον και στην Εθνική), αλλά και συγκεκριμένα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι δικαιώνεται η στόχευση του «τριφυλλιού» να επενδύσει σε γηγενείς, η οποία αποδείχθηκε περίτρανα με το ότι «τα έσκασε» για να πάρει τον Μπακασέτα και πίστεψε στην εξέλιξη του Ιωαννίδη.

Με αφορμή, δε, μια δήλωση του γκολκίπερ της Εθνικής στους betarades (σύμφωνα με την οποία θα γύριζε στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό) τόνισε ότι είναι ακόμα πιο σημαντική από τη στιγμή που την έκανε ως παίκτης της Νότιγχαμ.

Τονίζοντας λοιπόν ότι δείχνει το δέσιμό του με την ομάδα και ότι έχει διατηρήσει σχέσεις μ’ αυτή, εκτίμησε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναδούμε τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό.

 

Συνάντηση του Τερίμ με τον Καραγκούνη στο “Γ. Καλαφάτης”

Previous article

Το διπλό κίνητρο και το μεγάλο στοίχημα του Τζούριτσιτς στο φινάλε της σεζόν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.