0

Tο ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός από τον Μπερνάρ, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον άλλος ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Μπερνάρ διανύει εκπληκτικό δεύτερο μισό με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον επαναπατρισμό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος άσος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να αποχωρήσει ως πρωταθλητής με το «τριφύλλι».

Εκτός από τον Μπερνάρ, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει τουλάχιστον άλλη μία αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ, που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και βρίσκεται στα 34 του χρόνια. Με δεδομένο πως υπάρχει στο ρόστερ και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και είναι 32 ετών, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για μία διαφορετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να ρίξει και τον μέσο όρο ηλικίας στην εν λόγω θέση.

Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια στον σύλλογο, ο Χουάνκαρ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποτελέσει παρελθόν και οι «πράσινοι» θα εξετάσουν την αγορά για τον ιδανικό αντικαταστάτη του, έχοντας και την ευκαιρία να φέρουν κάποιον Έλληνα στη θέση του.

“𝐓𝐡𝐞 𝐎𝐀𝐊𝐀 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞” μέσα από τα μάτια των φιλάθλων (Vid)

Previous article

Ο Αϊτόρ ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.