0

Ο Άνταμ Τσέριν έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό, που σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο πριν το Euro 2024.

Η παρουσία του Άνταμ Τσέριν στο κέντρο, αλλάζει όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο Σλοβένος άσος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο «τριφύλλι» και όντας στα 24 του χρόνια, μπορεί να αποτελέσει εξίσου σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα.

Το προσεχές καλοκαίρι πρόκειται να αγωνιστεί και με τη Σλοβενία στο Euro 2024, επομένως όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω του, όπως και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρών με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει κάποιες πρώτες επαφές με τον ατζέντη του, έτσι ώστε να υπάρξει πρόωρη επέκταση συνεργασίας με τον παίκτη, λαμβάνοντας σημαντική αύξηση των απολαβών του. Με το τωρινό του συμβόλαιο, ο Τσέριν δεσμεύεται με το «τριφύλλι» έως το 2026 και οι αποδοχές του ανέρχονται κοντά στα 280.000 ευρώ ετησίως.

Ο ελληνικός κορμός του Παναθηναϊκού και ο… Πέλκας

Previous article

Πάει για προπονητής της χρονιάς ο Αταμάν! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.