0

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ειλικρινή δήλωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τη δεδομένη επιστροφή του κάποια στιγμή και τον Παναθηναϊκό που προσεγγίζει πλέον τους καλύτερους Ελληνες παίκτες.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξή του στους betarades. «Αν επιστρέψω στην Ελλάδα θέλω να επιστρέψω μόνο στον Παναθηναϊκό». Και δεν είναι μία δήλωση σαν και αυτές, που κάνουν κάποιοι παίκτες. Είναι δήλωση από έναν παίκτη που μιλάει σπάνια, αλλά πάντα ειλικρινά και λέει αυτό που θέλει.

Επειδή τον Οδυσσέα τον ξέρω από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό και είναι ένα παιδί, που δούλεψε πολύ στην καριέρα του, για να φθάσει τώρα να είναι ο κορυφαίος Ελληνας τερματοφύλακας, μακάρι ο Παναθηναϊκός να γέμιζε από Βλαχοδήμους! Από παίκτες που γουστάρουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό, που είναι δεμένοι με τον σύλλογο.

Ο Βλαχοδήμος είναι δεμένος και μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Το πότε δεν το ξέρω, διότι είναι λογικό το παιδί να θέλει να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, έστω και σε άλλον σύλλογο αν και στη συνέχεια δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Νότιγχαμ. Εξάλλου είναι σε πολύ καλή ηλικία για τερματοφύλακας, στα 30 του και έχει πολύ μέλλον. Ξέρω, όμως, ότι ο Βλαχοδήμος έχει ανοχιτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του θέλει ότι και ο Οδυσσέας, να επιστρέψει στην ομάδα. Οπότε όταν το θέλουν και οι δύο το θέμα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά το πότε θα γίνει.

Πάντως βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός πλέον είναι ο ιδανικός προορισμός για κορυφαίους Ελληνες παίκτες. Είδαμε, ότι τον Γενάρη ήρθε ο Τάσος Μπακασέτας, κάτι που μέχρι τον Οκτώβριο δεν το σκεφτόταν και πριν φύγει από την Ελλάδα είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ΑΕΚ. Είδαμε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Λημνιός, που αναδείχθηκε στον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε τώρα τον Βλαχοδήμο που αγωνίζεται σε ομάδα, που έχει πρόεδρο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να λέει, ότι αν γυρίσει στην Ελλάδα θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Αυτά είναι τα καλύτερα σημάδια για το αύριο και το καλύτερο νέο, για να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό ο Παναθηναϊκός με τους κορυφαίους Ελληνες. Και υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να τους δούμε με τα πράσινα, είτε από αυτό το καλοκαίρι, είτε αργότερα.

Για αυτό εγώ αυτό που λέω είναι ότι πέρα από έναν τίτλο, αυτό που μετράει πιο πολύ είναι αν ο Παναθηναϊκός έχει την προοπτική να γίνει καλύτερος και να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ τον επόμενο χρόνο. Για τον τίτλο δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος, είμαι σίγουρος όμως ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα έχει ακόμα πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ και από την στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα έρθουν δεδομένα και οι επιτυχίες.

* Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες. Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821.

Μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα Γεντβάι και Σένκεφελντ

Previous article

«Ο Σαμέτ Ακαϊντίν θα επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.