0

Από καρδιάς ήταν η δήλωση που έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τον Παναθηναϊκό. άσχετα αν δεν άρεσε στη… Νότιγχαμ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι Παναθηναϊκός. Ο γκολκίπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ δέθηκε με το «τριφύλλι» και χρωστάει την άνοδο της καριέρας του στους «πράσινους». Αυτό νιώθει, το είπε και ας μην ήχησε και τόσο καλά.

«Αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό». Απλά, λιτά, ξεκάθαρα. Χωρίς παρερμηνείες και ανάγκη για υπότιτλους.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Οπότε, η ατάκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην πρόσφατη συνέντευξή του στους Betarades με αφορμή την επιλογή ομάδας (σ.σ.: Παναθηναϊκός) σε περίπτωση επιστροφής στην Ελλάδα ήταν βγαλμένη από την καρδιά του. Έτσι νιώθει, έτσι εκφράστηκε.

Και θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως, ασχέτως που κάμποσοι ενοχλήθηκαν. Διότι, από τη στιγμή που εντάχθηκε στην Νότιγχαμ και άρχισε να «σκαλώνει» η εξέλιξή του συνδυάστηκε με φήμες περί Ολυμπιακού. Αυτό το σενάριο ήταν που εξαρχής ο ίδιος είχε αποκλείσει! Ακόμη και όταν πρόσφατα ρωτήθηκε από διοικητικό πρόσωπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα δύο μαγαζιά!

Η μοίρα του «Ody» στο νησί δύσκολο να αλλάξει. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με το δίκιο του. Διότι, πλέον δεν είναι ούτε αποστολή. Ακατανόητο με βάση τις επιλογές που υπάρχουν μπροστά του. Δεν κόλλησε σε κανένα επίπεδο με την αγγλική ομάδα. Η προοπτική όμως του Euro 2024 μπορεί να του δώσει το ανάλογο boost για μεταγραφή το καλοκαίρι.

Όταν αποφασίσει και αν, να επιστρέψει στην Ελλάδα πάντως, πιθανότατα στον Παναθηναϊκό θα αποταθεί πρώτα..

 

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει και έχει και τον πρώτο λόγο για τον Χατζηδιάκο!

Previous article

Επέστρεψε και ο Μλαντένοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.