0

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και έχει στραμμένη εκεί την προσοχή του, αλλά παράλληλα έχουν ξεκαθαρίσει και μερικές αποχωρήσεις για το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να φορτσάρει και να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (31/3), όπου στοχεύει στη νίκη που θα τον ανεβάσει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας και μετά τη διακοπή για τις Εθνικές καλούνται να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι, αλλά μέχρι τώρα έχουν ξεκαθαρίσει και μερικές αποχωρήσει εν όψει του καλοκαιριού. Δεδομένα, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό, ενώ θα αποχαιρετήσει και ο Μπερνάρ, που έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον επαναπατρισμό του.

Από κει και πέρα, δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση του Χουάνκαρ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και δεν θα επεκταθεί, καθώς βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του. Ο Παναθηναϊκός καλείται να προβεί σε ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας με παίκτη μικρότερο ηλικιακά, καθώς στο ρόστερ υπάρχει και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που είναι 32 ετών.

Αθανασίου: «Πολύ υψηλού επιπέδου το δίδυμο Τσέριν-Μαξίμοβιτς, αυτή που έπρεπε η εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στην UEFA»

Previous article

Αποκαλύψεις Κοτζιά: «Πάρτε δυνάμεις – Αν δεν είναι ο Μίσιτς θα είναι ο Λάρκιν, αν δεν είναι Ταβάρες ίσως ο Πουαριέ»

Next article

You may also like