0

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά, πήραν προβάδισμα με τρεις πόντους (13-10) όμως ο Παναθηναϊκός με τα σερβίς της Καρκάσες έκανε ένα 8-0 (13-18), η ομάδα του κόουτς Παπαδόπουλου δεν το έβαλε κάτω μείωσε (20-23) όμως δεν κατάφερε να κάτι παραπάνω και οι «πράσινες» πήραν το πρώτο σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» από τον πρώτο πόντο ήταν μπροστά, κατάφερε να ανοίξει από νωρίς την διαφορά (10-14), οι Πρωταθλητές Πεύκων δεν είχαν απαντήσεις στις πολύ καλές επιθέσεις των φιλοξενούμενων και έτσι οι «πράσινες» έκαναν το 0-2 στα σετ με 17-25.

Στο τρίτο και όπως αποδείχθηκε σετ, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον, βλέποντας καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Παρότι ο Παναθηναϊκός πήρε το κεφάλι στο σκορ έως και με τέσσερις πόντους (10-14), η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε ισοφαρίζοντας σε 15-15 και από εκεί και πέρα το σετ πήγε πόντο πόντο. Οι Πρωταθλητές Πεύκων πήραν το προβάδισμα σε πολύ σημαντικό σημείο (23-22) αλλά οι «πράσινες» με δύο πόντους της Καρκάσες και έναν της Σαμαντάν, κατέκτησαν το τρίτο σετ με 23-25 και πλέον θέλουν δύο σετ στον επαναληπτικό αγώνα το Σάββατο (30/3) για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.

 

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου με Αλαφούζο, Καρυπίδη, Μπέο

Previous article

Επιμένει η «Marca»: «Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»

Next article

You may also like