0

Η Εθνική Ελλάδας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία, θα αλλάξει τεχνική ηγεσία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και οι άνθρωποι της ΕΠΟ καλούνται να διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα για τη «γαλανόλευκη». Το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ μοιάζει κάτι περισσότερο από αβέβαιο, αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον στόχο της πρόκρισης.

Το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ακουστεί για την Εθνική ομάδα και η περίπτωσή του θα εξεταστεί. Ο Σέρβος τεχνικός είχε προταθεί τον Ιανουάριο στην Μπεσίκτας, η οποία προτίμησε τον Φερνάντο Σάντος για την τεχνική της ηγεσία. Ο Γιοβάνοβιτς είναι συμπαθής στον φίλαθλο κόσμο, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή κοινής αποδοχής.

Έως τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά πρέπει πρωτίστως να ξεκαθαριστεί αν ο Σέρβος προπονητής επιθυμεί να αφήσει το συλλογικό επίπεδο για κάποια Εθνική ομάδα. Από κει και πέρα, έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Φερνάντο Σάντος, Γιώργου Δώνη και Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και οι τρεις τους αυτή τη στιγμή έχουν ομάδα.

 

Δεύτερης κατηγορίας UEFA ο διαιτητής με ΠΑΟΚ!

Previous article

Αυτός είναι ο 18χρόνος στόπερ που τσεκάρει ο Τερίμ!

Next article

You may also like