0

Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Χουάνκαρ και θα κινηθεί για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, έχοντας και ορισμένους Έλληνες παίκτες ως προσιτές περιπτώσεις εν όψει καλοκαιριού.

Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό τέσσερα χρόνια και διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Αυτό που προκύπτει αυτή τη στιγμή, είναι πως το «τριφύλλι» δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του και θα προχωρήσει στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας με έναν νεότερο ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για άλλες ομάδες του Big-4 της Ελλάδας και θα αποτελέσει μία (δύσκολη) περίπτωση που θα απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα τεθούν στα υπόψιν.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Γιαννούλη που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Νόριτς, υπάρχει και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, του οποίου το συμβόλαιο επίσης εκπνέει με την Μπολόνια το ερχόμενο καλοκαίρι. Με 140 συμμετοχές στη Serie A, έχει αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και αποτελεί μία καλή επιλογή.

Εν συνεχεία, είναι η περίπτωση του Γιώργου Κυριακόπουλου, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Ιταλία και φέτος αγωνίζεται στη Μόντσα ως δανεικός από τη Σασουόλο. Ο 28χρονος μπακ μετράει 123 συμμετοχές έως τώρα στην Ιταλία και η Μόντσα διαθέτει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του, εφόσον επιθυμεί να τον κρατήσει. Αν δεν τον κρατήσει, ο ίδιος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τη Σασουόλο και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, υπάρχει και το όνομα του Βασίλη Ζαγαρίτη, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αποχώρησε πριν λίγα χρόνια για να δοκιμάσει τον εαυτό του στην Πάρμα. Φέτος, όλα δείχνουν πως θα ανέβει εκ νέου στη Serie A ως πρωταθλήτρια, αλλά το συμβόλαιο του 22χρονου μπακ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και με 8 φετινές συμμετοχές δύσκολα θα ανανεώσει. Ο ίδιος έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να ασχοληθεί για να τον επανεντάξει στο ρόστερ του.

 

Αυτός είναι ο 18χρόνος στόπερ που τσεκάρει ο Τερίμ!

Previous article

Αυτόν τον εξτρέμ καλοβλέπει για το ερχόμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.